














Tirsdag blev der fremstillet nogle spændende og interessante menuer, som Christian Jang fra Philipson Wine havde sat vine til.
Meget lækre retter, med generelt stor intensitet.
Jang fik sat gode vine til, og vi fik en snak om præsentation af retterne, skabelse af forventninger, hvilke ting vinen bidrager med i retten, hvor kraftig maden bør være og ikke være i forhold til vinen.
Det var tydeligt at høre, at Christian både var udlært kok og tjener. Han gav en skarp og præcis vurdering af maden, gav forslag på forbedringer, og lagde ikke skjul på hvad der fungerede godt på tallerkenerne.
Reflektion fra en gastronom til hele holdet, er altid spændende. Så er det op til dig, om du vil arbejde videre med de tanker og idéer, han kom med.
Vi ses imorgen til "tyngdeændring" og finpudsning af jeres retter. I skrivende stund er en gruppe igang med at diskutere/ planlægge morgendagens fremstilling. Jeg glæder mig allerede...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar