KOKKE 3 1201

Velkommen til KOK 3 1201

Denne blog tilhører afgangskokkene 1201 og er ment som et værktøj for elever, lærere og mestre, så disse kan se hvad der arbejdes med på skoleforløbet. Spørgsmål kan stilles til mig på csh@esh.dk. God fornøjelse Claus Nexø.


onsdag den 8. februar 2012

Menu torsdag og Fredag

Da ingen i klassen havde den ringeste idé om, hvad de har planlagt af menuer til tor- og fredag, udgiver jeg hermed det I selv har sendt mig.

Husk at respektere, hvad I har bestilt af råvarer, så ingen kan føle sig snydt...!


gr: Magnus, Jonas, Emil, Alexander, Sabrina

3 retters menu med øl/vin
Torsdag og fredag

Forret:

Øl glaseret kalvebrisler med syrlig frisésalat, cremet løgpuré hertil
Sprøde friterede løgringe og æble brunoise.

Hovedret:

Braiseret svinekæber med Magnus’s kartoffelmos
Hertil grillet selleri og syrlig krydderurte salat


Dessert:

Gammeldags æblekage
Sprøde æbler og røget æble sorbet


Varebestilling

Frisé salat (2 stk)
Perleløg friske (300 g)
Kalve Brisler (800 g)
Rugbrød ikke skive skæret. (2stk)
Havesyre (2 bdt)
Kørvel (2 bdt)
Svine kæber (1 kg)
Hvidløg (1 stk)
Timian (1 bdt)
Selleri knold (1 stk)
Persille (1 bdt)
Citron (6 stk)
Jordskokker (200 g)
Smør (250 g)
Bacon hel (300 g)
Peberrod (1stk)
Radicho (1/2 knold)
Fløde (1 L)



Gr. Niki

Forret. friske grønsager vendt med græsk yougurt, friske pillet rejer smagt til med urter og ristede nødder.



Hovedret
Helstegt øldampet kylling, med kryderurter - hertil pommes kroket , bagte rodfrugter , hjemmelavet agurksalt og sauce velute.


dessert: Vanilie is med orangeknas serveres med ølfriterede ananas, hindbær culis, og citronmelisse.




Varebestilling til øl menu....

2 hele kylling

1 stk bladselleri

2 stk knoldselleri

500 g friske rejer

300 g græsk yougurt

200 g hasselnødder

1bdt kørvel
1bdt persille
1bdt dild
1bdt citromelisse
1 bdt timian

200g revet mozzeralla ost

3 agurker

2 rodbeder

1 hvidløg

3 litter mælk

3 litter fløde

2 ananas

2 stænger vanillie

2 pakker orange knas chokolade

250g frosne hindbær

4 dåseøl



gr. Benjamin

Fladfisk dampet i øl aromatisk courtbouillon. Skummet fiske bisque og sprødt rugbrød



Øl glaseret kalve brisler m. variation af vinter kål og pommes puré, røde vinterbær



Øllebrød m. kærnemælks is og krystalliseret rugbrødcrouton



Fladfisk, 2 stk

Rugbrød, kernefrit – helt

Hvidlød 1stk

Porre 1

Fløde 1L

cremefrais 38%

citron 3 stk

knoldselleri 1

blegselleri 1

persille 1bt

savoykål 1

spidskål 1

brocoli 1

simonekål1

grønkål hk. 1 pk

kærnemælk 1L

mælk1/2 L

smør 2pk.

100g røde bær, ribs, trane, tytte

Æg-blomme 2dl

Vanillie st.

Kalve Brisler 4stk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar