Da ingen i klassen havde den ringeste idé om, hvad de har planlagt af menuer til tor- og fredag, udgiver jeg hermed det I selv har sendt mig.
Husk at respektere, hvad I har bestilt af råvarer, så ingen kan føle sig snydt...!
gr: Magnus, Jonas, Emil, Alexander, Sabrina
3 retters menu med øl/vin
Torsdag og fredag
Forret:
Øl glaseret kalvebrisler med syrlig frisésalat, cremet løgpuré hertil
Sprøde friterede løgringe og æble brunoise.
Hovedret:
Braiseret svinekæber med Magnus’s kartoffelmos
Hertil grillet selleri og syrlig krydderurte salat
Dessert:
Gammeldags æblekage
Sprøde æbler og røget æble sorbet
Varebestilling
Frisé salat (2 stk)
Perleløg friske (300 g)
Kalve Brisler (800 g)
Rugbrød ikke skive skæret. (2stk)
Havesyre (2 bdt)
Kørvel (2 bdt)
Svine kæber (1 kg)
Hvidløg (1 stk)
Timian (1 bdt)
Selleri knold (1 stk)
Persille (1 bdt)
Citron (6 stk)
Jordskokker (200 g)
Smør (250 g)
Bacon hel (300 g)
Peberrod (1stk)
Radicho (1/2 knold)
Fløde (1 L)
Gr. Niki
Forret. friske grønsager vendt med græsk yougurt, friske pillet rejer smagt til med urter og ristede nødder.
Hovedret
Helstegt øldampet kylling, med kryderurter - hertil pommes kroket , bagte rodfrugter , hjemmelavet agurksalt og sauce velute.
dessert: Vanilie is med orangeknas serveres med ølfriterede ananas, hindbær culis, og citronmelisse.
Varebestilling til øl menu....
2 hele kylling
1 stk bladselleri
2 stk knoldselleri
500 g friske rejer
300 g græsk yougurt
200 g hasselnødder
1bdt kørvel
1bdt persille
1bdt dild
1bdt citromelisse
1 bdt timian
200g revet mozzeralla ost
3 agurker
2 rodbeder
1 hvidløg
3 litter mælk
3 litter fløde
2 ananas
2 stænger vanillie
2 pakker orange knas chokolade
250g frosne hindbær
4 dåseøl
gr. Benjamin
Fladfisk dampet i øl aromatisk courtbouillon. Skummet fiske bisque og sprødt rugbrød
Øl glaseret kalve brisler m. variation af vinter kål og pommes puré, røde vinterbær
Øllebrød m. kærnemælks is og krystalliseret rugbrødcrouton
Fladfisk, 2 stk
Rugbrød, kernefrit – helt
Hvidlød 1stk
Porre 1
Fløde 1L
cremefrais 38%
citron 3 stk
knoldselleri 1
blegselleri 1
persille 1bt
savoykål 1
spidskål 1
brocoli 1
simonekål1
grønkål hk. 1 pk
kærnemælk 1L
mælk1/2 L
smør 2pk.
100g røde bær, ribs, trane, tytte
Æg-blomme 2dl
Vanillie st.
Kalve Brisler 4stk
Ingen kommentarer:
Send en kommentar