KOKKE 3 1201

Velkommen til KOK 3 1201

Denne blog tilhører afgangskokkene 1201 og er ment som et værktøj for elever, lærere og mestre, så disse kan se hvad der arbejdes med på skoleforløbet. Spørgsmål kan stilles til mig på csh@esh.dk. God fornøjelse Claus Nexø.


mandag den 6. februar 2012

Vine til tirsdag med Philipson vine

Jordskokkesuppe m. røget kammusling & sprød blomkål
1 3/4 2010 Catena Chardonnay Appellation Tupungato Mendoza 149,95 27-01-12

Kylling Ballotine m. variation af løg & æblegrød
1 3/4 2007 Pinot Noir Spätburgrunder Qualitätswein Dry Kesseler 199,95 27-01-12

Æblefromage m. sprød mynte og makroner
1 3/4 2010 Vigna Senza Nome Moscato d’Asti Braida 109,95 27-01-12


***
Menu 2 (Morten, Niki, Kasper & Emil)

Cremet perlebyg m.æbler & frisk purløg.
Serveret m. Fiskeballotine & tomat twist
1 3/4 2010 Greywacke Sauvignon Blanc Marlborough 119,95 27-01-12

Barderet råvildt m. sauteret spidskål og æble-/rødløgskompot
serveret med knust kartoffel, rødvinsglace og garneret med
ribs, kørvel & æbleskum
1 3/4 2008 Pesquera Crianza, Ribera del Duero 199,95 27-01-12

"Æble kaleidoskop"
Æble Tarte Tartin - m. 2 slags æblesorbet m. frossent revet
æble på chokoladejord - pyntet med rød æblecreme
& marokkanske mynteblade
1 3/4 Maury 10 Ans d´Age Cuvée Speciale Mas Amiel 199,95 27-01-12


***
Menu 3
(Sabrina, Magnus, Alexander, Jonas & Emil)

Syltet svineskank på æblepuré med sprøde flæskesvær,
søde tyttebær & bagte rødbeder
1 3/4 2010 Catalpa Pinot Noir Mendoza Bodega Atamisque 99,95 27-01-12











Stegt andebryst på bund af rødkål & blanceret grønkål
med glaserede skorzonnerrødder og Pommes Parisienne
1 3/4 2009 Valpolicella Superiore Classico Ripasso Speri 139,95 27-01-12

Æble sensorisk
2 50CL 2009 Viu Manent Noble Semillon Botrytis Selection Colchagua 69,95 27-01-12

Priserne er incl. moms

Ingen kommentarer:

Send en kommentar