KOKKE 3 1201

Velkommen til KOK 3 1201

Denne blog tilhører afgangskokkene 1201 og er ment som et værktøj for elever, lærere og mestre, så disse kan se hvad der arbejdes med på skoleforløbet. Spørgsmål kan stilles til mig på csh@esh.dk. God fornøjelse Claus Nexø.


mandag den 13. februar 2012

Uge 7 i køkkenet.



Mandag fik vi lavet kylling og poussin med varieret held. Der var sågar nogle fra kok2 der ikke fik lavet alle deres opgaver, så der er virkelig langt vej igen...

men som billedet antyder, var elegancen at spore hos nogen, selvom der ikke blev givet topkarakterer idag!

Tirsdag er I på egen hånd med det italienske køkken. Tag selv billeder af seancen, så far kan se hvor dygtige og internationale I er. (Hjælp lige Erdal med at oversætte!)


Onsdag skal du lave to kreative retter.
kalvekæbe og 300g hakket oksekød (6-10% fedt).

Opgaven består i at lave (og ved fremlægningen nævne)så mange køkkentekniske egenskaber, samt tilberedningsmetoder som muligt. (Skriv dem gerne ned under forberedelsen.
1 ret skal være prisberegnet.


Torsdag er der varekendskabsprøve (skriftlig). Held og lykke.
Når i går hjem torsdag får du et eksamenssæt i hånden. Gå hjem og sæt en spand kaffe over, sæt stopuret på 4 timer og lav opgaven, som til en eksamen.

Fredag møder i ind forskudt. Skemaet følger. I får derefter 3½ time til at fremstille mad.
Invitér nu jeres chefer til en bedømmelse af maden, så I bliver så forvirrede som muligt op til det store slag!

See you Claus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar