Jeg vil sige at de kreative desserter var gennemsnitlige flotte og håndværket var i orden, der var masser af texture og smagssammensætninger der var i orden. Men når alt den ros er sagt så må vi også sige at der skal arbejdes med de klasiske desserter, det var de få der var serveringsbare, og dette var nok på grund af manglende interresse for de klasiske retter.
Her er et par fotos:
Gode texture, godt håndværk, en flot og præsentabel dessert, dog noget bitter i smagene.
Godt håndværk, gode texture og smage.
God og velsmagende dessert, men mangler lige de sidste 2 % i håndværk.
Nok den mest velsmagende, frisk og varieret i smagen, fint håndværk men noget rodet, mangler skarphed i anretningen
Godt håndværk, super dessert
velsmagende, mangler lidt i textur og evt. anretning men ellers god
smagte godt.
Spændene og velsmagende en flot dessert.
Mangeler desværre et par desserter og også dagens bedste
MEN ALT I ALT EN GOD DAG.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar