KOKKE 3 1201

Velkommen til KOK 3 1201

Denne blog tilhører afgangskokkene 1201 og er ment som et værktøj for elever, lærere og mestre, så disse kan se hvad der arbejdes med på skoleforløbet. Spørgsmål kan stilles til mig på csh@esh.dk. God fornøjelse Claus Nexø.


mandag den 23. januar 2012

Dessert lektion

Så var vi i køkkenet og fremstille kreative desserter og klasiske desserter, og vi var så heldige af der var besøg af Hr. Aggestrup, så der kunne ikke være tvivl om hvordan en klasisk dessert skulle fremstilles og anrettes.

Jeg vil sige at de kreative desserter var gennemsnitlige flotte og håndværket var i orden, der var masser af texture og smagssammensætninger der var i orden. Men når alt den ros er sagt så må vi også sige at der skal arbejdes med de klasiske desserter, det var de få der var serveringsbare, og dette var nok på grund af manglende interresse for de klasiske retter.

Her er et par fotos:
Gode texture, godt håndværk, en flot og præsentabel dessert, dog noget bitter i smagene.

Godt håndværk, gode texture og smage.

God og velsmagende dessert, men mangler lige de sidste 2 % i håndværk.

Nok den mest velsmagende, frisk og varieret i smagen, fint håndværk men noget rodet, mangler skarphed i anretningen

Godt håndværk, super dessert

velsmagende, mangler lidt i textur og evt. anretning men ellers god

smagte godt.


Spændene og velsmagende en flot dessert.

Mangeler desværre et par desserter og også dagens bedste


MEN ALT I ALT EN GOD DAG.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar